fbpx

Botoks (botulin toksin)

Botulin toksin oziroma botoks predstavlja zdravilo, ki se uporablja v medicini in estetiki ter predstavlja varen in splošno sprejet način pomlajevanja obraza. Uporabljamo ga že ob prvih znakih staranja (zgornja tretjina obraza, smejalne gubice), saj preprečuje nastajanje in poglabljanje izraznih oziroma mimičnih gubic, prav tako pa tudi uspešno preprečuje nastanek novih gub.

Z uporabo botoksa, se koža sprosti, postane gladka in ponovno dobi spočit ter svež videz. Najboljši učinki se dosežejo na koži med 30. in 50. letom starosti.

Botoks je namenjen ublažitvi vodoravnih gub na čelu, navpičnih gub med obrvmi, drobnih gubic ob zunanjih očesnih kotičkih (smejalne gubice), gub na vratu, drobnih gubic ob robu zgornje in spodnje ustnice, za dvig obrvi in ustnic.

Pred posegom vam bo dermatovenorologinja glede na tip kože in mesto vaših gub določi mesto injiciranja botoksa. Sam poseg traja približno 10 min, učinki pa so vidni od 4 – 6 mesecev.

Botoks pa se ne uporablja le za namene pomlajevanja, temveč tudi za uspešno preprečevanje prekomernega potenja pod pazduhami. Vbrizgavanje botoksa v predel pazduh predstavlja najpreprostejši način, da zaustavimo žleze lojnice, da prekomerno izločajo znoj. Učinek terapije za preprečevanje prekomernega potenja traja do 10 mesecev.

 

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Želim prejemati obvestila


Zakaj Paracelzus?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

Delovni čas

Dosegljivi smo vsak delovnik:

PONEDELJEK: 8.00 - 15.00
TOREK: 12.00 - 19.00
SREDA: 8.00 - 16.00
ČETRTEK: 8.00 - 16.00
PETEK: 8.00 - 12.00

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

Kontakt

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: info@paracelzus.si
Kako do nas