fbpx

Kemični pilingi

Kemični piling je najstarejša metoda za pomlajevanje in izboljšanje videza kože obraza in telesa, ki so jo uporabljali že v antiki.

Kemični piling je postopek pri katerem se na izbrano mesto nanese raztopina organske kisline z namenom odstranjevanja povrhnjega dela kože. Kako globoko bo kemični piling deloval je odvisno od vrste kisline, njene koncentracije, časa stika s kožo, števila slojev in značilnosti kože. S kemičnim pilingom se odpravlja površinske spremembe na koži, zmanjšuje gubice in odstranjuje pigmentne lise. Po tretmajih koža postane mehkejša, prožnejša in dobi svež, mladosten videz.

Kemični pilingi deluje tako, da spodbujajo nastajanje novih kožnih celic, zaradi česar se izboljša struktura kože, gladi se kožna površina, odpravljajo sončne in starostne pege ter druge vrste neenakomerne hiperpigmentacije.

Kemični piling se ne izvaja v poletnem času, saj je po terapiji strogo odsvetovano izpostavljanje soncu. Prav tako vam svetujemo pred in po pilingu uporabo kvalitetne kreme za zaščito pred UV žarki.

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Želim prejemati obvestila


Zakaj Paracelzus?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

Delovni čas

Dosegljivi smo vsak delovnik:

PONEDELJEK: 8.00 - 15.00
TOREK: 12.00 - 19.00
SREDA: 8.00 - 16.00
ČETRTEK: 8.00 - 16.00
PETEK: 8.00 - 12.00

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

Kontakt

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: info@paracelzus.si
Kako do nas