fbpx

Mezoterapija

Mezoterapija je estetski postopek, ki je povsem naraven in izredno učinkovit, saj kožo regenerira in navlaži. Primeren je za pomlajevanje in izboljšanje utrujene kože na obrazu, vratu in dekolteju, uporablja pa se tudi za zdravljenje izpadanja las.

Mezoterapija je primerna takrat, ko je izgled kože utrujen, ko ta izgubi ton in sijaj, ko se pojavi ohlapnost ali posledice škodljive izpostavljenosti soncu, kajenja ter sprememb v delovanju hormonov. Ker mezoterapija spodbuja nastanek kolagena in globinsko vlaži, se koža obnavlja, postaja bolj elastična ter napeta, z redno uporabo pa izginjajo tudi površinske gubice.

Postopek mezoterapije izgleda tako, da vam specialist s pomočjo izredno tanke iglice vbrizga zdravilno učinkovino, ki pa so vedno bioidentične naši koži, kar pomeni, da se že nahajajo v naši koži vendar z leti njihova vsebnost upada (hialuronsko kisliino, vitamine, minerale, aminokisline ali antioksidante).

Število posegov določimo individualno po pregledu in oceni stanja vaše kože. Pri osebah, ki imajo kožo že bolj spremenjeno mezoterapijo navadno izvajamo v kombinaciji z drugimi postopki.

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Želim prejemati obvestila


Zakaj Paracelzus?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

Delovni čas

Dosegljivi smo vsak delovnik:

PONEDELJEK: 8.00 - 15.00
TOREK: 12.00 - 19.00
SREDA: 8.00 - 16.00
ČETRTEK: 8.00 - 16.00
PETEK: 8.00 - 12.00

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

Kontakt

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: info@paracelzus.si
Kako do nas