fbpx

Microneedling

Microneedling je naravna, nekirurška, neinvazivna metoda za samopomlajevanje in obnovo kože, saj povečuje tvorbo lastnega kolagena, ki odpravlja in upočasnjuje nastajanje pigmentnih madežev, odpravlja strije in celulit, je učinkovita pri zdravljenju brazgotin ter pomaga povečati gostoto las.

Pri Microneedling terapiji, ne gre za vnos aktivnih snovi, temveč mikroiglice prodrejo v dermis in naredijo fine vbode, pri tem pa ne pride do poškodb povrhnjice. Mikrovbodi so ciljani in kontrolirani ter sprožijo intenzivno regeneracijo kože. Posledica procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo je sinteza kolagena in izgradnja zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Tvori se nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuron, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

Microneedling je primeren za moške in ženske, ko so že nakazane drobne gube. Najboljše rezultate daje predvsem v kombinaciji z vitaminskimi koktejli, hialuronsko kislino ali trombocitno plazmo.

Po posegu je na obrazu vidna rdečica, ki po nekaj urah začne izginjati. V nekaj dneh zaznamo vidno bolj gladko in svežo kožo, resnični rezultati pa so vidni po približno dveh mesecih.

V primeru poškodovane kože ali vnetja, je potrebno pred microneedlingom poskrbeti za zdravje kože. Stanje vaše kože bo pred terapijo ocenila dermatovenerologinja in vam strokovno svetovala terapijo.

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Želim prejemati obvestila


Zakaj Paracelzus?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

Delovni čas

Dosegljivi smo vsak delovnik:

PONEDELJEK: 8.00 - 15.00
TOREK: 12.00 - 19.00
SREDA: 8.00 - 16.00
ČETRTEK: 8.00 - 16.00
PETEK: 8.00 - 12.00

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

Kontakt

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: info@paracelzus.si
Kako do nas