fbpx

Splošni pogoji

 1. Z uporabo spletne strani se uporabniki strinjajo s pogoji uporabe. M. C. Paracelzus si pridržuje pravico do sprememb Splošnih pogojev.

 

 1. M. C. Paracelzus si prizadeva, da spletno mesto deluje nemoteno, vendar v primeru nedelovanja zaradi višje sile ali tretje osebe, za njegovo nedelovanje ne odgovarja.

 

 1. Spletna stran in objavljene informacije so uporabnikom na voljo na lastno odgovornost. M. C. Paracelzus ne odgovarja za napake ali pomanjkljivosti spletne strani, niti za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij, objavljenih na spletni strani, kot tudi ne za poškodbe računalniške opreme ali aplikacij, s katerimi  je  mogoče dostopati do spletnega mesta.

 

 1. Vse objavljene informacije so zgolj informativne narave in niso namenjene diagnosticiranju bolezni. M. C. Paracelzus bo na spletnih straneh  poskušal zagotoviti  najnovejše informacije, vendar ne prevzema  jamstev za njihovo točnost, popolnost in pravilnost. Napake ali pomanjkljivosti so nenamerne in avtorji za njih ne odgovarjajo.

 

 1. Pridržujemo si pravico do sprememb celotne ali dela spletne strani, izbrisa ali spremembe vsebin, brez predhodnega obvestila.

 

 1. M. C. Paracelzus skrbi za varovanje osebnih podatkov svojih uporabnikov in jih uporablja izključno za komunikacijo v zvezi z izvajanjem zdravstvenih storitev in za pošiljanje koristnih vsebin in ponudb.

 

 1. M. C. Paracelzus bo osebne podatke, pridobljene od svojih uporabnikov pridobival, hranil in drugače obdeloval le za naslednje namene:
 • vodenje baze registriranih pacientov
 • komuniciranje z uporabniki v primeru da so izrazili zanimanje ali povpraševanje
 • statistične raziskave, analize, segmentacija uporabnikov (število uporabnikov, število novih, ipd.). Spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, posredujejo se anonimni podatki o obiskih spletnih strani.
 • občasno pošiljanje koristnih vsebin po navadni ali elektronski pošti, obveščanje o dogodkih, ponudbah, ugodnostih in drugih aktivnostih, bodisi da gre za komercialno bodisi za nekomercialno vsebino.
 • M. C. Paracelzus bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočil odjavo od prejemanja sporočil.
 • Podatki so varovani v skladu z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov in internimi akti Medicinskega centra Paracelzus.
 • M. C. Paracelzus se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor mu narekuje zakon ali kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, oziroma do preklica soglasja
 • Vsak uporabnik ima pravico, da zahteva izbris svojih osebnih podatkov iz baze osebnih podatkov, tako da pošlje elektronsko sporočilo na naslov info@paracelzus.si

 

 1. Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.paracelzus.si so predmet intelektualne lastnine in varstva avtorskih pravic. Uporabnikom so vsebine na voljo le za njihovo osebno, nekomercialno uporabo.
Želim prejemati obvestila


ZAKAJ PARACELZUS?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

DELOVNI ČAS

Dosegljivi smo vsak delovnik:

PONEDELJEK: 8.00 - 15.00
TOREK: 12.00 - 19.00
SREDA: 8.00 - 16.00
ČETRTEK: 8.00 - 16.00
PETEK: 8.00 - 12.00

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

KONTAKT

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: narocanje@paracelzus.si
Kako do nas