Bioresonanca

Bioresonanca se uporablja kot podporna terapija, ki je primerna za vse vrste zdravstvenih težav, saj odstrani dejavnike, ki ovirajo samozdravilne moči organizma. V medicinskem centru Paracelzus izvajamo bioresonanco z bioresonančnim aparatom BICOM 2000, s katerim je med drugim mogoče odkriti tudi alergije na določena živila ter obremenitve z različnimi vplivi okolja, ki jih lahko s pomočjo tega aparata uspešno ozdravimo. Naprave BICOM lahko natančno ugotovijo, katere obremenitve bolniku povzročajo bolezen. Z bioresonanco ne zdravimo simptomov, temveč poiščemo izvor obolenja in delujemo direktno nanj. Z napravo BICOM pri terapiji zajamemo bolnikov frekvenčni vzorec, tega naprava spremeni v terapevtski frekvenčni vzorec in ga vrne v bolnika. Pri težjih boleznih pa je prav, da združimo spoznanja vseh vidikov medicine, laboratorijske metode ter zdravila ki nam pogosto omogočajo učinkovito uničevanje povzročiteljev bolezni.

NAJPOGOSTEJE SE BIORESONANCA UPORABLJA PRI NASLEDNJIH INDIKACIJAH:

  • obremenitve z glivicami, virusi, bakterijami, s paraziti in Candida albicans,
  • alergije vseh vrst (astma, atopični dermatitis, seneni nahod),
  • akutna prehladna obolenja,
  • obremenitve z elektrosmogom, s sevanji.

KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA PRI ODRASLIH IN OTROCIH, PRED, MED IN PO BOLEZNI:

  • priprava na operativne posege, implantacijo ter pooperativne terapije za lajšanje posledic,
  • bolezni prebavnega in urinarnega trakta,
  • pri bolečinah v sklepih, mišicah, hrbtenici, zobeh.

Bioresonanca skrajša čas rehabilitacije in je zato primerna pri športnih poškodbah (zvini, udarci), primerna je za krepitev pred in po športnih ter drugih aktivnostih, lajša težave pri kronični utrujenosti, stresu in depresiji, menopavznih težavah, hormonih pri ženskah in moških (potenca, prostata), zelo učinkovita je tudi pri zmanjševanju prekomerne telesne teže, ter odvajanju od kajenja in drugih odvisnosti.

Kje nas najdete

Medicinski center se nahaja v bivši poslovni stavbi Zlatarne Celje na Kersnikovi ulici 17a, 3000 Celje, v prvem nadstropju.


Medicinski center Paracelzus

Kersnikova ulica 17a, 3000 Celje

03 82 80 800 in 065 55 30 30

E-pošta: info@paracelzus.si

Kliknite tukaj za kažipot do Medicinskega centra Paracelzus