fbpx

IV terapija vitaminov in mineralov

AKCIJA!

Osvežite svoje telo in okrepite svoj imunski sistem s paketom terapij vitamina C in ostalimi vitaminskimi koktajli
sedaj kar do 40%* ceneje!

*Za koriščenje popusta nas pokličite na (03) 82 80 800

Wellness programi za imunsko podporo in zdravljenje bolezni

Predstavljamo popolnoma prilagojene programe glede na vaše stanje in simptome za izboljšanje splošne kakovosti življenja. Naša popolnoma prilagojena programa, osredotočena na neverjetno učinkovito terapijo z visokimi odmerki vitamina C in Myers' koktajlom pomagata pri zagotavljanju prehranske podpore telesu, da naravno zmanjša vnetje, lajša simptome, poveča celično energijo, izboljša kakovost življenja in spodbuja splošno dobro počutje. Ta program pomaga podpirati bolnike z rakom, avtoimunskimi boleznimi, diabetesom, prebavili, kožnimi težavami, kognitivnim upadom, migreno, PMS in menopavzo, spolnim zdravjem, kronično utrujenostjo in številnimi drugimi boleznimi. Vsi programi vključujejo celovit vnos zdravja, 1:1 posvetovanje z našim zdravstvenim osebjem, načrtovanje ciljev, infuzije po meri, načrte dodatkov, prehranske nasvete in stalno podporo.

Program vključuje tudi mikrohranila in prilagojeno formulacijo intravenozne terapije in dodatkov na podlagi vaših laboratorijskih rezultatov.

V Medicinskem centru Paracelzus so na voljo naslednji boosting tretmaji. Lahko jih nudimo posamezno ali kombiniramo v celostni protokol zdravljenja, kjer lahko delujejo sinergijsko glede na vaše individualne potrebe:


Kaj je intravenozna terapija hranilne infuzije?

Hranilna infuzija ali intravenozna terapija je zelo hiter in učinkovit način vnosa hranil, vitaminov, mineralov in antioksidantov v telo. Intravenozna terapija je način dovajanja tekočin, kar pomeni, da se daje skozi vene. Tekočina, ki vsebuje vitamine, aminokisline in minerale se dovaja z injekcijo neposredno v krvni obtok in se uporablja za odpravo pomanjkanja hranil znotraj celic.


Preberite več Naročite se zdaj

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Izberite področje:
Medicina dela, prometa in športaIV terapije vitaminov in mineralovUltrazvokEstetikaProtibolečinska ambulanta in akupunkturaSpecialistični preglediDermatološka ambulantaInternistični ambulantni center